دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
طرزتهیه کروکت گوشت
مواد لازم برای کروکت گوشت
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پودر نان خشک و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
تخم مرغ سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
سس سفید نصف پیمانه

طرز تهیه کروکت گوشت
پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می کنیم. نمک، فلفل، تخم مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم و در جای خنک می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می کنیم و آن را در آرد سفید می غلتانیم و در دو عدد تخم مرغ که خوب زده شده فرو می بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می کنیم.
طرز تهیه سس سفید
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

کروکت گوشت جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کروکت گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید