جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
خوراک مرغ لهستانی | طرز تهیه خوراک مرغ لهستانی
مرغ 900 گرم
پیاز 900 گرم
آب مرغ 1 پیمانه
خامه ترش ½ پیمانه
پاپریکا(فلفل دلمه ای رنگی) 2 قاشق سوپخوری
کره 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک مقداری
پودر فلفل سیاه مقداری
طرز تهیه خوراک مرغ لهستانی
مرغ را خرد کرده میشوئیم. (ترجیحاً ران مرغ باشد بهتر است).
برشهای مرغ را به خوبی به نمک آغشته کرده و در دمای اتاق نگه میداریم. سپس پیازها را خلالی خرد میکنیم.
تابه بزرگ سرخکن را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و کره را در تابه ذوب میکنیم.
وقتی کره داغ شد، رطوبت اضافی تکههای مرغ را با دستمال گرفته و بر روی تابه میخوابانیم.
یک طرف رانها را 4 تا 5 دقیقه سرخ میکنیم و وقتی به خوبی طلایی رنگ شدند تکهها را برگردانده و طرف دیگر را 2 تا 3 دقیقه سرخ میکنیم (اگر تکهای از پوست ران به تابه چسبیده بود هنگام زیر و رو کردن مراقب شکاف برداشتن سطح آن باشید).
مرغ را از تابه خارج کرده و در ظرفی جدا نگه میداریم.
برشهای پیاز را در تابه ریخته گهگاه تفت میدهیم و حدود 7 دقیقه سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شوند و در همین حین تکههای مرغ چسبیده به تابه را خارج میکنیم.
فلفل پاپریکای خلال شده را همراه با فلفل سیاه بر روی پیاز ریخته و هم میزنیم تا ترکیب شوند.
آب مرغ را اضافه کرده و برشهای مرغ را بر روی مخلوط تابه و پیازها میخوابانیم. روی تابه را پوشانده و 20 تا 25 دقیقه آرام می پزیم (بسته به اندازه برشهای مرغ زمان پختن تغییر میکند).
زمانی که مرغ کاملا پخته شد (سفتترین قسمت مرغ پخته شده در صورت برش خوردن نباید صورتی رنگ باشد) تابه را از روی شعله برمیداریم. در صورت تمایل میتوانیم به پختن ادامه دهیم تا جایی که استخوانها از گوشت جدا شوند، ممکن است این امر 30 دقیقه دیگر هم طول بکشد.
زمانیکه از طعم مرغ پخته شده رضایت کافی پیدا کردیم، محتوای تابه را کنار گذاشته و صبر میکنیم تا تابه در حدود 1 دقیقه سرد شود و سپس خامه ترش را به آرامی بر روی آن میریزیم و نمک را به خامه اضافه میکنیم. درصورتیکه خامه ترش سرد بوده و دمای سس را بیش از حد پایین میآورد شعله را روشن کرده و کم میکنیم تا دمای خامه به حد تعادل برسد. مرغ را به تابه بازگردانده و با سس میپوشانیم.
با پاستا، برنج یا نان سرو کنید.
خوراک مرغ لهستانی جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خوراک مرغ لهستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .