پنجشنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۱ / 26 May, 2022
مجله ویستا
تورتیلای اسفناج | طرز تهیه تورتیلای اسفناج و پیاز
مواد لازم برای تورتیلای اسفناج و پیاز

طرز تهیه تورتیلای اسفناج و پیاز

نکات تکمیلی در مورد تورتیلای اسفناج
5 تخم مرغ متوسط، زده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
250 گرم برگ اسفناج تازه، شسته شده و خرد شده
40 گرم پنیر چدار، رنده شده

گریل را با شعله بالا داغ کنید. در کاسه بزرگی تخم مرغ ها را بشکنید، ادویه بزنید و کمی با چنگال بزنید.
روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کنید. سپس پیازها را تفت دهید تا نرم شوند و طلایی شوند. اسفناج را اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید.
مخلوط تخم مرغ را به ماهیتابه اسفناج اضافه کنید. شعله زیر آن را کم کنید و بدون در حدود 8 دقیقه بگذارید تورتیلا بپزد.
پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و بگذارید حدود 1 تا 2 دقیقه در گریل پنیر آب بشود و روی آن طلایی و حباب دار شود.
با چاقو تورتیلا را برش بزنید و در بشقاب سرو کنید. بگذارید سرد شود و سپس در یخچال بگذارید و برای ناهار مدرسه فرزندتان آماده کنید.

تورتیلای اسفناج جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تورتیلای اسفناج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید