جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کباب گوشت و کنجد


 مواد لازم کباب گوشت و کنجد
 
کنجد خام، 4/1 پیمانه (20 گرم)
سویاسس ، 3/1 پیمانه (53 میلی لیتر)
شکر ، 2 قاشق سوپخوری (26 گرم)
سرکه یا آب لیموترش ، 4/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
روغن زیتون ، 2/1 پیمانه (75میلی لیتر)
نمک و فلفل ، به مقدار لازم
سیر(کوبیده) ، 2 حبه (10 گرم)
فیله گوشت گوساله ، 600 گرم
کلم سفید و قرمز(خردشده) ، 400 گرم
پیازچه(خردشده) ، 6 عدد (48 گرم)
تربچه(خردشده) ، 4 عدد (20 گرم)
 

طرز تهیه کباب گوشت و کنجد
 
 طرز تهیه کباب گوشت و کنجد
 کنجد را روی حرارت ملایم تفت دهید سویا سس، شکر، سرکه، روغن زیتون، فلفل و سیر را با نیمی از کنجد مخلوط کنید. گوشت را به قطعات یکدست برش داده و نیمی ازسس را به آن اضافه کنید تا گوشت کاملاً مزه دار شود. (بهتر است بگذارید گوشت در مواد نیم ساعت بماند) سپس نمک را اضافه کرده و روی کباب پز(باربیکیو) قرار دهید تا پخته شود. در این فاصله کلم سفید، قرمز، پیازچه و تربچه را با بقیه ی سس مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر ریخته و گوشت کباب شده را روی آن قرار دهید. و بقیه کنجد را روی آن بپاشید.
 

طرز تهیه کباب گوشت و کنجد
نکات تکمیلی در مورد کباب گوشت

کباب گوشت جزو خوراک - گوشت قرمز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کباب گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کباب گوشت و کنجد


همچنین مشاهده کنید





سایت اعتماد آنلاینسایت نامه نیوزسایت تجارت نیوزسایت مجله شبکهخبرگزاری مهرخبرگزاری ایلناوبگردیسایت دیدبان ایرانسایت تابناکسایت نمناک