پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

پنیر توپی | طرز تهیه پنیر توپی با سه طعم


مواد لازم پنیر توپی با سه طعم



پنیر خامه ای  750 گرم

کره نرم شده  ½ پیمانه

آب لیمو ترش  2 قاشق غذاخوری

سس ورستر شایر  ½ قاشق چای خوری

نمک   ½ قاشق چای خوری

پودر فلفل سفید  ¼ قاشق چای خوری

سس تند (مانند سس تاباسکو)  5 قطره


برای چدار و کرنبری

پنیر چدار   250 گرم

زغال اخته یا آلبالو خشک  ¾ پیمانه

چاتنی آماده 2 قاشق غذاخوری

برای پنیر بلوچیز (راکفورت) و گردو


  
پنیر بلوچیز   180 گرم

گردو  1 پیمانه

موسیر  1 عدد


برای پنیر بز و پیازچه

پنیر بز  250 گرم

جعفری تازه  ⅓ پیمانه

پیازچه   2 قاشق غذاخوری


پنیر توپی | طرز تهیه پنیر توپی با سه طعم

 
طرز تهیه پنیر توپی با سه طعم



    کره نرم شده، پنیر خامه ای، سس تند، سس ورستر شایر، آب لیمو، نمک و فلفل سفید را در ظرفی بریزید و آن ها را با هم زن برقی بزنید تا کامل با هم مخلوط شوند. سپس این مخلوط را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.
    پنیر چدار را رنده کنید و آن را با سس چاتنی و مخلوط پایه ترکیب نمایید. این مخلوط را به شکل گلوله درآورید. زغال اخته ها را خرد کنید، گلوله پنیری را در آن ها بغلتانید و آن را با کراکر سرو کنید.
    موسیر را چرخ کنید و آن را با پنیر بلوچیز و مخلوط پایه ترکیب نمایید. این مخلوط را به شکل گلوله درآورید. گلوله پنیری را در گردوهای خرد شده بغلتانید و آن را با چیپس سبزیجات سرو کنید.
    پنیر بز و پیازچه های ریز خرد شده را با مخلوط پایه ترکیب کنید. این مخلوط را به شکل گلوله درآورید. جعفری ها را خرد کنید و گلوله پنیری را در آن بغلتانید و آن را با خیار خرد شده سرو کنید.

نکته 

در صورتی که سریع قصد استفاده از پنیرها را ندارید، می توانید این گلوله های پنیری را حداکثر به مدت 3 روز در یخچال یا تا 1 ماه در فریزر نگهداری نمایید.


پنیر توپی | طرز تهیه پنیر توپی با سه طعم

نکات تکمیلی در مورد پنیر توپی

پنیر توپی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
پنیر توپی را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پنیر توپی ، طرز تهیه پنیر توپی با سه طعم


همچنین مشاهده کنید