شنبه, ۸ مهر, ۱۴۰۲ / 30 September, 2023
طرز تهیه کاسترد وانیل پرتقالی
مواد لازم کاسترد وانیل پرتقالی
آب پرتقال ⅔ پیمانه
خامه ½1 پیمانه
شیر پرچرب ½1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
نشاسته ذرت 1 قاشق مرباخوری
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق غذاخوری
وانیل 2 قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه کاسترد وانیل پرتقالی
نشاسته ذرت و ½ پیمانه شیر را در ظرفی با هم ترکیب و کاملا مخلوط کنید.
تخم مرغ ها، شکر و نمک را در ظرف بزرگتری هم بزنید سپس این مخلوط را کم کم با مخلوط نشاسته ذرت ترکیب کنید.
1 پیمانه شیر باقیمانده را نیز اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
مخلوط بدست آمده را روی حرارت ملایم بپزید تا کمی غلیظ شود اما نجوشد. به مدت 7 الی 8 دقیقه و تا قبل از اینکه بجوشد به حرارت دادن این مخلوط ادامه دهید. تا غلظت به حدی برسد که در نهایت کمی از مخلوط پشت قاشق باقی بماند.
مخلوط را از یک صافی دانه ریز رد کنید، سپس ظرف حاوی مخلوط را در یک ظرف بزرگتر که پراز آب سرد و یخ است قرار دهید.خامه را به مخلوط اضافه کنید و آن را دائم هم بزنید تا سرد شود.
سپس ظرف را از ظرف یخ و آب سرد بیرون آورید و وانیل، آب پرتقال خنک و پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه نمایید.
مخلوط را در ظرف دربسته ای ریخته و در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند.
در زمان سرو مخلوط را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی کاملا مخلوط کنید تا خوب فرم بگیرد. البته اگر حوصله دارید در فاصله زمانی که مخلوط در فریزر است (3 تا 4 ساعت) مخلوط را 2 تا 3 بار با همزن مخلوط کنید که فرم بگیرد.
کاسترد جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 4 ساعت و 0 دقیقه
کاسترد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .