پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو


مواد لازم برای ران مرغ با طعم لیمو
 
آب لیمو :1/4 پیمانه
پوست رنده شده لیمو :یک قاشق سوپخوری
سیر له شده :2 حبه
برگ تازه آویشن :3 قاشق چایخوری،ریز خردشده
جعفری تازه و ریز خرد شده :2 قاشق چایخوری
ران مرغ :4 عدد،پوست نگرفته و با استخوان
نمک دریائی و فلفل تازه :به میزان لازم
 
 

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو
 
 
طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو
 
در ظرفی که بتوان درب آن را محکم بست (هوا به داخل آن کشیده نشود) تمامی مواد بجز ران مرغ ها را به خوبی مخلوط کرده و مخلوط را به صورت خمیر در آورید.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده ،اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنید،درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا ران ها کاملاً مزه دار شود.
بعد از 2 ساعت ظرف را به مدت 20 دقیقه در هوای اتاق قرار دهید.فر را در دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
سینی فر یا ظرف مورد نظر را با اسپری به روغن آغشته کنید.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و برروی تخته چوبی آشپزخانه قرار دهید و هر دو طرف مرغ ها را با نمک دریائی و فلفل مزه دار کنید.ران ها را در ظرف یا سینی فرقرار دهید و در صورت تمایل روی هرکدام از رانها روغن زیتون بریزید.ظرف را به مدت 25-20 دقیقه بر روی سینی وسطی فر قرار دهید
ظرف را بعد از 20 دقیقه از فر خارج کرده و باقیمانده مواد را مجدداً به ران ها مالیده و 25-20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانیکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه سرو کنید.
 
 

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو
نکات تکمیلی در مورد ران مرغ

ران مرغ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
ران مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو


همچنین مشاهده کنید