دوشنبه, ۱۷ مرداد, ۱۴۰۱ / 8 August, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پای شترمرغ و سبزیجات


 مواد لازم برای پای شترمرغ و سبزیجات

1 عدد پیاز خرد شده
1 عدد هویج خرد شده
500 گرم گوشت شترمرغ چرخ کرده
2  /1 ق چ زیره
2 ق س رب گوجه فرنگی
4 عدد گوجه فرنگی خرد شده
1 پیمانه نخودفرنگی پخته
6 عدد سیب زمینی
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم کره آب شده
 
 

طرز تهیه پای شترمرغ و سبزیجات
 
طرز تهیه پای شترمرغ و سبزیجات
 
در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم شود. بعد از 2 تا 3 دقیقه گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و آن را کمی تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را همراه با زیره و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه آنها را تفت دهید. حالا هویج خرد شده را اضافه کرده ، آن را  هم با مواد کمی تفت دهید.
 
مقداری آب به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت و هویج بپزند. در این فاصله سیب زمینی ها را بپزید.
 
بعد ازآنکه گوشت پخت، نخودفرنگی را همراه با مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کرده،  به آرامی باهم مخلوط کنید، سپس حرارت را خاموش کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت حلقه ای خرد کنید. هرکدام از حلقه ها را هم از وسط نصف کنید.
 
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. ظرف مورد نظرتان را با مقداری کره چرب کنید، سپس مخلوط گوشت را داخل ظرف بریزید و آن را کاملا پخش کنید. حالا سیب زمینی ها را روی مواد بچینید. ظرف را به مدت 30-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پای آماده شود، سپس آن را سرو کنید.
 

طرز تهیه پای شترمرغ و سبزیجات
نکات تکمیلی در مورد پای شترمرغ

پای شترمرغ جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پای شترمرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پای شترمرغ و سبزیجات


همچنین مشاهده کنید





خبرگزاری فارسروزنامه شرقسایت انتخابروزنامه آرمان ملیسایت تابناکسایت تجارت نیوزخبرگزاری تسنیمسایت مشرقوبگردیروزنامه توسعه ایرانی