شنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۱ / 2 July, 2022
مجله ویستا
طرز تهیه فیش استروگانف
مواد لازم برای فیش استروگانف

طرز تهیه فیش استروگانف

نکات تکمیلی در مورد فيش استروگانف
فیله ماهی 400 گرم
خامه ترش 200 گرم
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
قارچ اسلایس 5/1 پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
ماکارونی 2 پیمانه
قرص گوشت یا مرغ 1 عدد
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
کره یا مارگارین 40 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری

ابتدا ماکارونی را با قرص گوشت یا مرغ بگذارید کمی بپزد سپس آن را در آبکش ریخته و 3 قاشق از روغن زیتون را روی آن ریخته و کنار بگذارید . پیاز داغ و سیر را تفت داده فیله های ماهی را خلالی کرده و در آن تفت داده با حرارت تند سپس قارچ را اضافه کنید و خوب تفت دهید . سپس آرد را اضافه کرده و بعد خامه ترش را اضافه کنید و بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه در ظرف مورد نظر سرو ریخته و در صورت دلخواه می توانید با حلقه های کدو و هویج تزئین نمایید و همینطور ریحان خرد شد را روی آن بپاشید.

فيش استروگانف جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فيش استروگانف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید