شنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۱ / 2 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه فیش استروگانف


 مواد لازم برای فیش استروگانف
 
فیله ماهی 400 گرم 
خامه ترش 200 گرم 
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری 
قارچ اسلایس 5/1 پیمانه 
پیاز خرد شده 1 عدد 
سیر خرد شده 2 حبه 
نمک و فلفل به میزان لازم 
ماکارونی 2 پیمانه 
قرص گوشت یا مرغ 1 عدد 
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری 
کره یا مارگارین 40 گرم 
آرد 1 قاشق غذاخوری 
 

طرز تهیه فیش استروگانف
     
 
طرز تهیه فیش استروگانف
 
ابتدا ماکارونی را با قرص گوشت یا مرغ بگذارید کمی بپزد سپس آن را در آبکش ریخته و 3 قاشق از روغن زیتون را روی آن ریخته و کنار بگذارید . پیاز داغ و سیر را تفت داده فیله های ماهی را خلالی کرده و در آن تفت داده با حرارت تند سپس قارچ را اضافه کنید و خوب تفت دهید . سپس آرد را اضافه کرده و بعد خامه ترش را اضافه کنید و بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از 5 دقیقه در ظرف مورد نظر سرو ریخته و در صورت دلخواه می توانید با حلقه های کدو و هویج تزئین نمایید و همینطور ریحان خرد شد را روی آن بپاشید.
 

طرز تهیه فیش استروگانف
نکات تکمیلی در مورد فيش استروگانف

فيش استروگانف جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فيش استروگانف را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فیش استروگانف


همچنین مشاهده کنید





سایت دیپلماسی ایرانیسایت دیجیاتوخبرگزاری صدا و سیماسایت برترینهاسایت فرادیدسایت سلام نوسایت انتخابروزنامه شرقسایت ورزش سهخبرگزاری مهر