سه شنبه, ۱۴ آذر, ۱۴۰۲ / 5 December, 2023
مجله ویستا
کوفته ی گوشت | طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی
مواد لازم برای کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی

طرز تهیه کوفته ی گوشت بره به سبک یونانی

نکات تکمیلی در مورد کوفته
سیخ چوبی 4 عدد
مایه ی کوفته ی گوشت 500 گرم
نان پیتا 4 عدد
کاهو 4 برگ
پیاز قرمز 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
پنیر 1 پیمانه (120 گرم) اختیاری
ماست چکیده ½ پیمانه (140 گرم)
سیر 2 حبه
پاپریکای دودی ¼ قاشق چای خوری
آب جوش 2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک طبق ذائقه

ابتدا پیاز و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید. پنیر را نیز رنده کنید. حبه های سیر را له کرده و جعفری را خرد کنید.
سیخ های چوبی را 20 دقیقه در آب خیس کنید. مایه ی کوفته را ورز دهید و به شکل سوسیس در بیاورید. دو عدد از کوفته های سوسیس شکل را به هر سیخ بکشید.
برای تهیه سس؛ ماست، سیر، پاپریکا، آب جوش، جعفری و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس سیر شما آماده شود.
باربکیو یا کباب پز یا تابه ی گریل خود را با درجه ی متوسط داغ کنید. هر طرف کباب ها را 3 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند و کامل بپزند. در همین زمان دو طرف نان های پیتا را هم گریل کنید تا کامل گرم شوند.
روی نان پیتا به ترتیب یک لایه کاهو، پیاز، گوجه فرنگی و پنیر بچینید. سپس یک کباب که از سیخ بیرون آورده اید روی آن قرار دهید و سس سیر را روی آن بچکانید و سرو کنید.

کوفته جزو غذای ملل - یونانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید