شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه باگت تخم مرغی
زمان مناسب برای پخت باگت تخم مرغی :

30 تا 40 دقیقه، 350 درجه ی فارنهایت ،176 درجه ی سلسیوس
مواد لازم :
نان ساندویچی یا باگت 450 گرمی ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) : 2 عدد
سوسیس :به مقدار لازم
فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده :1 عدد
یازچه نصف شده:1/2 لیوان
تخم مرغ ، آرام زده شده : 10 عدد
خامه ی زده شده به مقدار مساوی یا خامه ی سبک : 2/3 لیوان
ریحان خرد شده : 1/4 لیوان
نمک1/2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده : 1 و 1/2 لیوان

طرز تهیه:
1- فر را از قبل در دمای 176 درجه ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نانها به اندازه ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نانها استفاده کنید. پوستههای نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.
2- روکش روی سوسیسها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابهی بزرگ، سوسیسها را له کرده و به همراه فلفل شیرینها به مدت 8 دقیقهای بپزید تا سوسیسها پخته شوند و فلفلها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.
3- در یک کاسهی بزرگ، تخم مرغها، خامهی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.
4- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوستههای نانی بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )
5- بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانهدار، باگتها را قطعه قطعه کنید.
نکات تکمیلی در مورد باگت تخم مرغباگت تخم مرغ جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
باگت تخم مرغ را می توانید در وعده صبحانه - نهار - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید