جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

فریتر ماهی | طرز تهیه فریتر ماهی


مواد لازم برای فریتر ماهی
 
  سیب زمینی متوسط:350 گرم
 فیله ماهی:350 گرم
 پیازچه:4عدد، ساطوری
 زنجبیل تازه:یک قاشق چای خوری، رنده شده
 گشنیز ساطوری:2 قاشق غذاخوری
 آب لیمو ترش:2 قاشق چایخوری
 روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
 

فریتر ماهی | طرز تهیه فریتر ماهی
 
 
طرز تهیه فریتر ماهی
 
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و سیب زمینی ها را با پوست تنها 20 دقیقه در آن بجوشانید سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
 
فیله ماهی را کاملاً ساطوری کرده و در کاسه بریزید. پیازچه، زنجبیل، گشنیز و آبلیمو را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.
 
وقتی سیب زمینی ها به اندازه ای سرد شد که بتوانید آن را دست بگیرید، پوست آن را کنده و رنده کنید. سیب زمینی ها را به مایه ماهی اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. مایه ماهی و سیب زمینی را به شکل 8 کتلت درآورده و در سینی چرب شده چیده و روی آن را پوشانده و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
 
روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و در هر نوبت بسته به اندازه تابه 2 یا 3 عدد از فریترها را سرخ کنید تا حرارت روغن شما پایین نیاید و در عین حال بتوانید آن ها را به راحتی برگردانید. دوطرفآنها را 3-4 دقیقه سرخ کنید، سپس از تابه خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرید و سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. از سیب زمینی استفاده کنید که نشاسته آن زیاد بوده و چسبناک باشد.
 
2. از هر نوع فیله ماهی مانند، شیر، هوکی و سالمون که در دسترس باشد، می توانید استفاده کنید.
 
 

فریتر ماهی | طرز تهیه فریتر ماهی
نکات تکمیلی در مورد فريتر ماهى

فريتر ماهى جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فريتر ماهى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فریتر ماهی ، طرز تهیه فریتر ماهی


همچنین مشاهده کنید