یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
مجله ویستا
فریتر ماهی | طرز تهیه فریتر ماهی
مواد لازم برای فریتر ماهی

طرز تهیه فریتر ماهی

نکات تکمیلی در مورد فريتر ماهى
سیب زمینی متوسط:350 گرم
فیله ماهی:350 گرم
پیازچه:4عدد، ساطوری
زنجبیل تازه:یک قاشق چای خوری، رنده شده
گشنیز ساطوری:2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش:2 قاشق چایخوری
روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم

یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و سیب زمینی ها را با پوست تنها 20 دقیقه در آن بجوشانید سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
فیله ماهی را کاملاً ساطوری کرده و در کاسه بریزید. پیازچه، زنجبیل، گشنیز و آبلیمو را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید.
وقتی سیب زمینی ها به اندازه ای سرد شد که بتوانید آن را دست بگیرید، پوست آن را کنده و رنده کنید. سیب زمینی ها را به مایه ماهی اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. مایه ماهی و سیب زمینی را به شکل 8 کتلت درآورده و در سینی چرب شده چیده و روی آن را پوشانده و نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و در هر نوبت بسته به اندازه تابه 2 یا 3 عدد از فریترها را سرخ کنید تا حرارت روغن شما پایین نیاید و در عین حال بتوانید آن ها را به راحتی برگردانید. دوطرفآنها را 3-4 دقیقه سرخ کنید، سپس از تابه خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرید و سرو کنید.
نکات
1. از سیب زمینی استفاده کنید که نشاسته آن زیاد بوده و چسبناک باشد.
2. از هر نوع فیله ماهی مانند، شیر، هوکی و سالمون که در دسترس باشد، می توانید استفاده کنید.

فريتر ماهى جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فريتر ماهى را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید