جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه پیکاتای مرغ


مواد لازم پیکاتای مرغ

سینه مرغ 4 عدد
آرد ½ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری


مواد لازم برای سس

سرکه سفید ½ پیمانه
آبلیمو ¼پیمانه
آب مرغ ¼ پیمانه
کره 3 قاشق غذاخوری
کیپر (caper) یا ونوشک 4 قاشق غذاخوری
جعفری تازه ساتوری شده 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه پیکاتای مرغ

طرز تهیه پیکاتای مرغ


     ابتدا آرد را با نمک و فلفل مخلوط می کنیم. با کمک یک چاقوی بزرگ و تیز، هر سینه مرغ را از عرض به سه یا چهار تکه باریک تقسیم می کنیم. مرغ ها را در مخلوط آرد می غلتانیم تا سطح آن ها کاملاً آردی شود. روغن و کره را داخل یک قابلمه مناسب سرخ کردن ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود. سپس قطعات مرغ را در آن گذاشته و با حرارت متوسط کمی سرخ می کنیم، به طوری که هر طرف حدود دو تا سه دقیقه سرخ شده و طلائی – قهوه ای شود. سپس آنها را از روغن خارج کرده و در جایی می گذاریم که گرم بماند تا سس آماده شود.
    برای تهیه سس، سرکه را داخل یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوشد و حجم آن نصف شود. سپس آبلیمو و آب ِمرغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا به جوش آید. کره را در آن انداخته و سس را با هم زن دستی مرتباً هم می زنیم. کِیپر یا ونوشک، جعفری، نمک و فلفل را در آن ریخته و پس از کمی مخلوط کردن آن را از روی حرارت بر می داریم و داغ روی مرغ ها می ریزیم و فوراً سرو می کنیم.
 


طرز تهیه پیکاتای مرغ

نکات تکمیلی در مورد پیکاتای مرغ

پیکاتای مرغ جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پیکاتای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیکاتای مرغ


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلسایت اقتصادنیوزسایت ساعدنیوزخبرگزاری تحلیل بازارسایت سلام نوروزنامه دنیای اقتصادسایت اکوایرانخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت رویداد 24سایر منابع