سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
استیک | طرز تهیه استیک با سس خردل
مواد لازم برای استیک با سس خردل
نکات تکمیلی در مورد استیک
رزماری تازه :یک بوته کوچک
نمک و فلفل آسیاب شده :به مقدار لازم
روغن زیتون :کمی
فیله گوساله یا راسته گوسفند :400 گرم
سیر :یک حبه بزرگ
مواد لازم برای سس
کرم فِرش (crème fraîche) :یک قاشق سوپ خوری
ماست کم چرب :یک قاشق سوپ خوری
ریشه خردل رنده شده :یک قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
لیموترش :یک عدد
نحوه سرو استیک
استیک ها را روی بشقاب های تمیزی بگذارید و مقدار کافی سس خردل را در کنار یا روی آن ها بریزید. مقداری از آب مواد را روی استیک ها بریزید. همینطور می توانید آنها را با زاویه به دو نیم کنید و همراه با سس خردل روی سبزیجات پخته و یا سالاد شاهی سرو کنید.
طرز تهیه سس استیک
یک تابه چدنی که ترجیحاً کف آن خط دار باشد را روی شعله زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم خیلی داغ شود.
برگ های رزماری را از ساقه های چوبی آن جدا می کنیم و آنها را ریز خرد می کنیم. رزماری ها را با مقدار خوبی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و این مواد را روی تخته تمیزی پخش می کنیم. روغن زیتون را روی دو طرف استیک ها می ریزیم و آن ها را روی رزماری و ادویه ها می چرخانیم.
کرم فِرش crème fraîche، ماست و ریشه خردل رنده شده را با مقداری نمک و فلفل در کاسه کوچکی می ریزیم. لیموترش خود را به دو نیم می کنیم و آب آن را به همراه مقداری روغن زیتون به کاسه اضافه کرده، خوب مواد را هم می زنیم. آن را مزه کنید و اگر فکر می کنید باید تندتر باشد، مقدار کمی ریشه خردل اضافه کنید).
طرز تهیه استیک
استیک ها را روی تابه داغ پهن می کنیم و به آرامی آنها را به ته تابه فشار می دهیم. برای یک دقیقه صبر می کنیم، سپس آنها را بر می گردانیم.
سر حبه سیر را می بریم و آن را دور می اندازیم. سیر را روی طرف داغ و سوخته گوشت می مالیم. استیک ها را برای یک دقیقه دیگر می پزیم، مالیدن سیر را تکرار می کنیم و دوباره آنها را به ته تابه فشار می دهیم.
برای گوشتی با قطر متوسط، هر طرف را برای 3 الی 4 دقیقه می پزیم. برای گوشتی با قطر بیشتر چند دقیقه زمان پخت را بیشتر می کنیم. مواظب ابشیک که استیک ها خشک نشوند.
استیک ها را از تابه به بشقابی انتقال می دهیم تا برای چند دقیقه کوتاه استراحت کنند. مقدار کمی روغن زیتون روی آنها می ریزیم تا خشک نشوند.
استیک جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان رئیسی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس دولت گشت ارشاد اصفهان ایران و اسرائیل
قتل سلامت طرح نور شهرداری تهران تهران هواشناسی سیل فضای مجازی پلیس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
قیمت خودرو دلار خودرو قیمت دلار بازار خودرو ایران خودرو قیمت طلا سایپا بانک مرکزی بورس مالیات تورم
سریال تلویزیون حج سینمای ایران فیلم سینمایی سینما سعدی تئاتر نمایشگاه کتاب
شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان دانشجویان سازمان سنجش دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جنگ غزه ترکیه چین عملیات وعده صادق حماس اوکراین عراق
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید بارسلونا باشگاه پرسپولیس بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر فوتسال کشتی آزاد
هوش مصنوعی تبلیغات ایلان ماسک تلگرام سامسونگ ناسا اپل فناوری همراه اول
صبحانه دمنوش یبوست حمله قلبی