شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی سالمون با سس تره فرنگی


مواد لازم ماهی سالمون با سس تره فرنگی


فیله ماهی سالمون 4 عدد 200 گرمی
تره فرنگی ریز شده 3 عدد متوسط (حدود ½ 1 پیمانه)
خامه 1/3 پیمانه
سرکه سفید 1/3 پیمانه
آب مرغ ¼ پیمانه
پیازچه خردشده 3 قاشق غذا خوری
کره  3 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
نمک درشت و فلفل آسیاب شده به مقدار لازم
شاهی خشک شده و لیمو برای تزئین به مقدار لازم


طرز تهیه ماهی سالمون با سس تره فرنگی

طرز تهیه ماهی سالمون با سس تره فرنگی


    کره را در تابه متوسط روی شعله نسبتا پایین آب می کنیم. تره فرنگی خردشده را اضافه کرده، می گذاریم آهسته به مدت 5 دقیقه بجوشد، هر از گاهی هم می زنیم. سرکه را اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته حدود 4 دقیقه بجوشد تا جایی که تره نرم شود.

    خامه و 2 قاشق غذا خوری پیازچه را اضافه می کنیم. نیمی از مخلوط را نگه می داریم و باقی آن را داخل مخلوط کن می ریزیم. آب مرغ را اضافه و مواد را پوره می کنیم تا جایی که سس تره صاف و یک دست شود.

    روغن را داخل یک تابه بزرگ داغ می کنیم. به فیله های سالمون نمک و فلفل می زنیم و داخل تابه قرار می دهیم، به طوری که پوست آن کف تابه قرار گیرد. نزدیک 5 دقیقه تا اندازه ای که پوست آن سرخ شود، فیله ها را سرخ می کنیم. بعد آن را برمی گردانیم و 3 تا 6 دقیقه دیگر سرخ می کنیم تا ماهی کامل بپزد. سپس داخل دیس می کشیم.

    می توانید ماهی ها را با سس تره فرنگی میل کنید. روی آن را با مخلوطی که نگه داشته بودید و باقی پیازچه، شاهی و لیمو تزئین کنید.
 


طرز تهیه ماهی سالمون با سس تره فرنگی

نکات تکمیلی در مورد ماهی سالمون با سس تره فرنگی

ماهی سالمون با سس تره فرنگی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ماهی سالمون با سس تره فرنگی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماهی سالمون با سس تره فرنگی


همچنین مشاهده کنید