دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
پاستای بروکلی | طرز تهیه پاستای بروکلی
پاستا:300 گرم
قارچ:8 عدد
کلم بروکلی خرد شده:5/1 پیمانه
پیاز:1 عدد
سیر :3 حبه
خامه:3 قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی:2 قاشق غذا خوری
پودر پنیر پارمسان:2 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل قرمز ،آویشن و روغن زیتون به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستای بروکلی
ابتدا پاستاها را داخل قابلمه آب جوش با شعله مناسب میریزیم و مقداری نمک به آن می افزاییم.
پیاز ها را ریز خرد می کنیم و با 1 قاشق روغن پیازها را در ماهیتابه تفت می دهیم سپس زمان قارچ ها را خرد کرده و بروکلی خرد شده را به پیاز ها اضافه می کنیم بعد از 4 دقیقه تفت دادن با حرارت بالا ، قارچ ها را اضافه کرده و حرارت را کمی پایین می آوریم ومواد را با هم مخلوط می کنیم
مقداری نمک و سیر خرد شده و فلفل قرمز به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم ، پاستا را آبکش می کنیم و خوب می شوییم تا کمی سرد شود.
مخلوط سبزیجات را از ماهیتابه خارج می کنیم و دوباره ماهیتابه را گرم می کنیم یک قاشق روغن اضافه کرده و سس گوجه فرنگی را با آویشن کمی تفت می دهیم
سبزیجات را اضافه کرده و خامه را اضافه می کنیم و مرتبا هم می زنیم اگر غلظت سس کمی زیاد است حدود 3 قاشق غذا خوری آب اضافه می کنیم و پاستا ها را به مخلوط سبزیجات و سس اضافه می کنیم
نهایتا مقداری پودر پنیر پارمسان به پاستا ها اضافه می کنیم و غذا را سرومی کنیم.
پاستای بروکلی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستای بروکلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .