شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

تیان | طرز تهیه تیان غذای چینی


 • مواد لازم برای تیان
 
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز زرد متوسط
1 قاشق چایخوری سیر، ساطوری شده
1 عدد کدو سبز متوسط
1 عدد کدو حلوایی زرد متوسط
1 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد گوجه فرنگی متوسط
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
 نمک و فلفل به مقدار لازم
1 فنجان پنیر ایتالیایی، رنده شده
 

تیان | طرز تهیه تیان غذای چینی
 
طرز تهیه تیان
1. فر را بگذارید در دمای 400 درجه فارنهایت گرم شود. پیاز را خرد کنید و سیر را ساطوری کنید. هر دوی آنها را در ماهیتابه ای با روغن زیتون تفت دهید (حدود 5 دقیقه) تا نرم شوند.
2. در حالی که پیاز و سیر تفت داده می شوند، بقیه سبزیجات را برشهای باریکی بزنید.
3. داخل قالب یا ظرف فر مربع شکلی را اسپری روغن بزنید (یا چرب کنید). پیاز و سیر نرم شده را ته ظرف بریزید. برش های باریک سبزیجات را به شکل عمودی و مختلط در ظرف بچینید. سپس آویشن خشک، نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
4. روی ظرف را با فویل بپوشانید و نیم ساعت در فر بپزید. سپس ظرف را از فر درآورده و فویل روی آن را بردارید. رویش پنیر بپاشید و دوباره 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
5. حالا آن را از فر دربیاورید و سرو کنید.
 

تیان | طرز تهیه تیان غذای چینی
نکات تکمیلی در مورد تیان

تیان جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تیان را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

تیان ، طرز تهیه تیان غذای چینی


همچنین مشاهده کنید