شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
پوره به | طرز تهیه پوره به
مواد لازم پوره به
به 1 کیلو گرم
کره 50 گرم
شیر ½ پیمانه
شکر 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه پوره به
پوست به را می گیریم، آن ها را به صورت چهار قاچ می بریم و قسمت وسط سفت آن ها را در می آوریم. سپس آن ها را ریز خرد می کنیم و داخل یک قابلمه مسی (اگر در دسترس بود) می ریزیم. شکر و یک لیوان آب، روی آن می ریزیم و در آن را می گذاریم و آن را به مدت 1 تا 2 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی بپزد.
پس از این که به، به طور کامل پخت و نرم شد، آن را چرخ می کنیم و سپس دوباره آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و شیر را کم کم داخل آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا شیر، جذب به شود. سپس در آخر، کره را به آن اضافه و سرو می کنیم.
پوره به جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پوره به را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .