دوشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۱ / 27 June, 2022
مجله ویستا

پوره به | طرز تهیه پوره به


 مواد لازم پوره به

به  1 کیلو گرم

 کره 50 گرم

شیر  ½ پیمانه

شکر   2 تا 3 قاشق سوپ خوری


پوره به | طرز تهیه پوره به


طرز تهیه پوره به

    پوست به را می گیریم، آن ها را به صورت چهار قاچ می بریم و قسمت وسط سفت آن ها را در می آوریم. سپس آن ها را ریز خرد می کنیم و داخل یک قابلمه مسی (اگر در دسترس بود) می ریزیم. شکر و یک لیوان آب، روی آن می ریزیم و در آن را می گذاریم و آن را به مدت 1 تا 2 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی بپزد.
    پس از این که به، به طور کامل پخت و نرم شد، آن را چرخ می کنیم و سپس دوباره آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و شیر را کم کم داخل آن می ریزیم و مخلوط می ‎کنیم تا شیر، جذب به شود. سپس در آخر، کره را به آن اضافه و سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد پوره به

پوره به جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پوره به را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

پوره به ، طرز تهیه پوره به


همچنین مشاهده کنید





سایت اقتصادنیوزسایت خبرآنلاینسایت انتخابروزنامه همشهریخبرگزاری ایلناسایت سلام نوسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه شرقسایت مثلث آنلاینروزنامه دنیای اقتصاد