یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کدوی شکم پر با ادویه


مواد لازم برای کدوی شکم پر با ادویه
 
رب گوجه فرنگی 250 گرم (1 پیمانه)
گوشت گوساله چرخ شده  200 گرم
برنج باسماتی  50 گرم (¼ پیمانه)
آب  250 میلی لیتر (1 پیمانه)
کدوی سبز  6 عدد
پیاز قرمز  1 عدد کوچک
جعفری  2 قاشق غذاخوری
شوید   1 قاشق غذاخوری
ادویه همه کاره   ½ قاشق چای خوری
پودر دارچین   ¼ قاشق چای خوری
ماست چکیده  برای سرو غذا
برگ های شوید   برای سرو غذا
پودر جوز هندی  مقداری
 

طرز تهیه کدوی شکم پر با ادویه
 
طرز تهیه کدوی شکم پر با ادویه
 
پیاز را رنده کرده، جعفری و شوید را خرد کنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. گوشت چرخ کرده، برنج، پیاز، جعفری، شوید، ادویه هفت قلم، دارچین و پودر جوز هندی را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل به آن ها بزنید.
کدوها را از طول از وسط ببرید و گوشت داخل آن ها را تا اندازه ای که 3 میلی متر با لبه فاصله داشته باشد بیرون آورید. کدوها را با مخلوط گوشت و برنج پر کنید. آن ها را در یک ظرف نسوز بچینید. رب گوجه فرنگی و آب را با هم مخلوط نمایید و آن را روی کدوها بریزید. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید. سپس به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که کدوها پخته شوند، بپزید.
کدوها را در ظرف پذیرایی بچینید و از سس درون ظرف روی آن ها بریزید. سپس روی آن ها را با برگ های شوید تزیین نمایید و با ماست چکیده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد کدوی شکم پر

کدوی شکم پر جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کدوی شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کدوی شکم پر با ادویه


همچنین مشاهده کنید





سایت برترینهاخبرگزاری مهرسایت اقتصادنیوزخبرگزاری تحلیل بازارسایت عصرایرانسایت فراروخبرگزاری تسنیمخبرگزاری صدا و سیماسایت الفسایت دیپلماسی ایرانی