یکشنبه, ۲ مهر, ۱۴۰۲ / 24 September, 2023
طرز تهیه سس ورستر شایر(Worcester sauce)
مواد لازم سس ورستر شایر(Worcester sauce)
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
پیاز شیرین درشت خردشده 2 عدد بزرگ
تمبر هندی له شده ½ پیمانه
سیر ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زنجفیل ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل ژالاپنوی ریز خرد شده 2 عدد
ماهی کولی پخته یا کنسرو (در صورت تمایل) ¼ پیمانه
رب گوجه فرنگی ¼ پیمانه
میخک کامل 2 عدد
فلفل سیاه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
شهد ذرت (یا عسل) ½ پیمانه
شیره انگور 1 پیمانه
سرکه سفید 3 پیمانه
ماءالشعیر 1 پیمانه
آب پرتقال ½ پیمانه
آب 2 پیمانه
لیمو ترش بزرگ حلقه شده 1 عدد
لیمو ترش کوچک حلقه شده 1 عدد
طرز تهیه سس ورستر شایر(Worcester sauce)
روغن زیتون را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم. پیاز خرد شده را به مدت 7 دقیقه در آن تفت می دهیم تا نرم شود. تمبر هندی، سیر، زنجفیل و ژالاپنو را اضافه می کنیم. آن را به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط - کم می پزیم.
سپس ماهی کولی، رب گوجه، میخک، فلفل، شهد ذرت ( یا عسل)، شیره انگور، سرکهٔ سفید، ماءالشعیر، آب پرتقال، آب و لیمو ها را داخل آن می ریزیم. آنها را روی حرارت مخلوط می کنیم تا زمانی که به جوش آید. سپس حرارت را ملایم می کنیم و تا 3 ساعت می گذاریم به آرامی بجوشد و هر از چند گاهی آن را مخلوط می کنیم.
زمانی که غلظت آن مناسب شد و پشت قاشق را پوشاند، آن را از روی حرارت بر می داریم. سس، آماده است. آن را داخل شیشه استریل ریخته و در یخچال می گذاریم.
سس ورستر شایر(Worcester sauce) جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 15 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .