پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه تاکوی گوشت چرخ کرده


مواد لازم خمیر
آرد ذرت :150 گرم
نمک :1/2 قاشق چایخوری
آب ولرم :1/2لیوان (120 میلی گرم)
روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
مواد لازم داخل تاکو
گوشت چرخ کرده :250 گرم
پیازخردشده :یک عدد
سیرخردشده :یک حبه
فلفل سبز تند خردشده :3 عدد
کاهوخردشده :1/2عدد
گوجه فرنگی خردشده :2 عدد
پنیرپارمژان رنده شده :4-3 قاشق غذاخوری
روغن مایع :به مقدارلازم
ادویه مخصوص تاکو :به مقدارلازم
سس سالسا :به مقدارلازم
نمک و فلفل سیاه :به مقدارلازم

طرز تهیه تاکوی گوشت چرخ کرده
 
طرز تهیه تاکوی گوشت چرخ کرده
در ظرفی آرد ذرت، نمک و روغن مایع را مخلوط کنید.
آّب ولرم را اضافه و با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
روی سطح صافی آرد بپاشید و برای 4-3 دقیقه خمیر را ورز دهید تا زمانیکه نرم شود.
خمیر را درکیسه پلاستیکی قرار دهید و یک ساعت استراحت دهید.
خمیر را به 12 گلوله کوچک تقسیم کنید.
روی سطح صافی آرد بپاشید گلوله را روی دو عدد نایلون با وردنه نازک به شکل دایره باز کنید(برای منظم شدن تاکو می توانید از قالب فلزی استفاده کنید).
در روغن سرخ کنید و اواسط سرخ شدن از وسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا حالت U بگیرد و با هر موادی که تمایل داشتید پر کنید.
طرز تهیه مواد داخل تاکو : 
در تابه کمی روغن مایع بریزید.
پیاز را کمی تفت دهید.
گوشت را اضافه و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییرکند.
سیر، ادویه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب اضافه کنید تا گوشت پخته شود و از مخلوط آماده شده همراه گوجه فرنگی ،کاهو و پنیرپارمزان تاکوها را پر کنید.
 
 

طرز تهیه تاکوی گوشت چرخ کرده
نکات تکمیلی در مورد تاکوی گوشت

تاکوی گوشت جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
تاکوی گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه تاکوی گوشت چرخ کرده


همچنین مشاهده کنید