پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سس آلفردو


مواد لازم برای سس آلفردو


خامهٔ غلیظ     ¾ 1 پیمانه
کره     6 قاشق غذاخوری
پنیر پارمژان رنده شده     1 پیمانه
حبهٔ سیر     1 عدد
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم

طرز تهیه سس آلفردو

   در یک تابهٔ مناسب، خامه و کره را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شوند و شروع به حباب زدن کند. حرارت را تا آخرین حد کم می کنیم و می گذاریم به آرامی تا زمان استفاده گرم بماند.
 


طرز تهیه سس آلفردو

   

نکات


سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا می باشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست می کنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز می گذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران می باشد.به جای 1 عدد حبهٔ سیر از 2 قاشق غذا خوری پودر سیر هم می توانید استفاده کنید. اما عطری که حبهٔ سیر به غذا شما می دهد بهتر از پودر آن است. بسته به دلخواه به جای کره از روغن زیتون هم می توانید استفاده کنید.  برای تزیین سس آلفردو از ریحان تازه یا جعفری استفاده کنید که به جلوه و مزهٔ غذای شما می افزاید. با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید یک پاستای خوشمزه درست کنید. این سس در 30 دقیقه به همراه پاستا آمادهٔ سرو است.
 


طرز تهیه سس آلفردو

نکات تکمیلی در مورد سس آلفردو

سس آلفردو جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سس آلفردو


همچنین مشاهده کنید