یکشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۰ / 23 January, 2022
مجله ویستا

سویچه میگو | طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی


مـواد لازم برای سویچه میگو
 
    2 لیتر آب
    1/4 فنجان نمک
    400 گرم میگو خام پوست کنده
    آب 2 عدد لیمو
    آب 2 عدد پرتقال
    1 فنجان خیار پوست کنده خرد شده
    1 فنجان کرفس خرد شده
    1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
    1 عدد آواکادو خرد شده
    1 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
    1/4 فنجان روغن زیتون
    1/4 قاشق چای خوری نمک
 
 

سویچه میگو | طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی
 
 
طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی
برای تهیه سویچه میگو ceviche ابتدا آب و 1/4 فنجان نمک را در یک دیگچه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید. پس از جوشیدن آب میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت 3 دقیقه بپزد. سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.
 
میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید​​. خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید. کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
 
آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و 1/4 قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید. سویچه میگو آماده است با چیپس سرو کنید.
 

سویچه میگو | طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی
نکات تکمیلی در مورد سویچه میگو

سویچه میگو جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سویچه میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سویچه میگو ، طرز تهیه سویچه میگو، غذای دریایی مکزیکی


همچنین مشاهده کنید





سایت مشرقسایت ارانیکوخبرگزاری فارسسایت مثلث آنلاینسایت بیتوتهروزنامه آفتاب یزدسایت ورزش سهخبرگزاری صدا و سیماروزنامه ابتکارسایت نمناک