یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا

کوکوی ماهی | طرز تهیه کوکوی ماهی(Fish cake)


مواد لازم کوکوی ماهی(Fish cake)



سیب زمینی 300 گرم
فیله ماهی 100 گرم
جعفری  1 دسته
تخم مرغ  1 عدد
لیموترش  1 عدد
آرد 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون به میزان لازم


طرز تهیه کوکوی ماهی (Fish cake)



    قابلمه بزرگی از آب با1 قاشق غذاخوری نمک را به جوش می آوریم.
    سیب زمینی ها را با پوست داخل آب در حال جوش افزوده و دوباره آب را به جوش می آوریم.
    همه جای فیله ماهی را به مقدار کمی روغن زیتون و نمک و فلفل آغشته می کنیم.
    وقتی سیب زمینی ها نیم پز شدند، فیله ماهی را داخل فویل پیچیده روی یک صافی روی قابلمه سیب زمینی های در حال جوش می گذاریم.
    شعله را کم کرده و اجازه می دهیم تا وقتی که فیله ماهی و سیب زمینی ها بپزند (15 تا 20 دقیقه) روی شعله باقی بمانند.
    سپس ماهی را از فویل خارج کره می گذاریم خنک شود و سیب زمینی را از آب خارج کرده و پوست آن را گرفته و به صورت درشت خرد می کنیم.
    برگ های جعفری را خرد می کنیم. سیب زمینی ها را به حالت پوره در می آوریم و اجازه می دهیم خنک شود.
    پوست ماهی را جدا نموده و گوشت آن را ریز ریز می کنیم.


کوکوی ماهی | طرز تهیه کوکوی ماهی(Fish cake)


    وقتی پوره سیب زمینی سرد شد، آن را در کاسه ای ریخته و خرده ماهی ها را به همراه 1 قاشق سوپ خوری آرد به سیب زمینی اضافه می کنیم.
    تخم مرغ و جعفری ریز شده را به همراه مقدار کافی نمک و فلفل اضافه می نماییم.
    با قسمت ریز رنده پوست لیموترش را روی مواد رنده کرده و سپس خیلی خوب آن ها را با هم مخلوط می کنیم.
    کمی از آرد اضافی را روی بشقابی می پاشیم. مواد کوکوی ماهی را به 4 قسمت تقسیم کرده و آن ها را به شکل دایره هایی با ضخامت 2 سانتی متر در می آوریم.
    همین طور که کار می کنیم روی کوکوها آرد می پاشیم و آن ها را روی بشقاب تمیزی که آردپاشی شده، قرار می دهیم.
    اگر خواستیم در این مرحله کوکوها را فریز کنیم، آن ها را داخل سلفون پیچیده و داخل فریزر قرار می دهیم. در غیر اینصورت قبل از پخت آن ها را برای 1 ساعت در یخچال می گذاریم. این کار باعث می شود کمی خود را بگیرند.
    ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط قرار داده و کمی روغن زیتون اضافه می کنیم. وقتی روغن داغ شد، کوکوی ماهی هایمان را در تابه گذاشته و هر طرف آن ها را برای 3 یا 4 دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی و برشته شوند.
    بعد از اینکه کیک ها سرخ شدند، فوراً آن ها را با نیمه های لیموترش و سالاد سبزیجات سرو کنید.
    می توانید به جای سرخ کردن کیک ها آنها را روی سینی فر که کمی چرب شده داخل فر با حرارت 180 درجه سلسیوس، به مدت 20 دقیقه(بعد از 10 دقیقه کیک ها را برگردانید تا هر دو سمت آن ها هم رنگ شود) گریل کنید.

 


کوکوی ماهی | طرز تهیه کوکوی ماهی(Fish cake)

نکات تکمیلی در مورد کوکوی ماهی

کوکوی ماهی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوکوی ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کوکوی ماهی ، طرز تهیه کوکوی ماهی(Fish cake)


همچنین مشاهده کنید





سایت زومیتسایت سلام نوسایت مجله شبکهسایت بیتوتهخبرگزاری تسنیمخبرگزاری صدا و سیماروزنامه توسعه ایرانیسایت انتخابسایر منابعخبرگزاری باشگاه خبرنگاران