پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

سس قارچ | طرز تهیه سس قارچ


مواد لازم سس قارچ

آب گوشت     1 پیمانه
آرد سفید     1 قاشق سوپخوری
کره     50 گرم
قارچ     250 گرم
نمک و فلفل     به میزان لازم


سس قارچ | طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ

    کره را داخل یک قابلمهٔ کوچک مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
    حرارت را ملایم تر کرده و آب گوشت را کم کم داخل آرد می ریزیم و مرتباً بهم می زنیم تا سس، کاملاً نرم و لطیف گردد.
    قارچ ها را می شوییم و خرد می کنیم و داخل کمی کره، تفت می دهیم؛ سپس قارچ ها را داخل سس می ریزیم و مخلوط می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد سس قارچ

سس قارچ جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سس قارچ ، طرز تهیه سس قارچ


همچنین مشاهده کنید