شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
سس قارچ | طرز تهیه سس قارچ
مواد لازم سس قارچ
آب گوشت 1 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
کره 50 گرم
قارچ 250 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
کره را داخل یک قابلمهٔ کوچک مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. سپس آرد را داخل آن ریخته و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
حرارت را ملایم تر کرده و آب گوشت را کم کم داخل آرد می ریزیم و مرتباً بهم می زنیم تا سس، کاملاً نرم و لطیف گردد.
قارچ ها را می شوییم و خرد می کنیم و داخل کمی کره، تفت می دهیم؛ سپس قارچ ها را داخل سس می ریزیم و مخلوط می کنیم.
سس قارچ جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید