دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
طرز تهیه لازانیا با گوشت و بادنجان
لازانیای خام 120 گرم
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد متوسط
بادنجان 1 عدد کوچک
سیر له شده 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
رب گوجه فرنگی 320 گرم
پنیر پارمژان رنده شده ¼ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 2 پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ½ پیمانه
طرز تهیه لازانیا با گوشت و بادنجان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود . لازانیا ها را از وسط نصف کرده و آنها را داخل یک ظرف مناسب فر در ابعاد 20 x20 سانتیمتری می چینیم و آب داغ روی آنها می ریزیم و آنها را کنار می گذاریم تا نرم گردد .
پوست بادنجان را گرفته و آن را پس از شستن به قطعات یک سانتیمتری خرد می کنیم . روغن را داخل یک تابه و یا قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا گرم شود . پیاز ، بادنجان و سیر له شده را داخل آن ریخته و تفت می دهیم . مواد را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم . در ظرف را می گذاریم تا به مدت 8 الی 10 دقیقه مواد پخته و بادنجان نرم گردد . سپس گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و تمامی مواد را به مدت 5 دقیقه روی حرارت زیر و بالا می کنیم تا رنگ گوشت کمی تغییرکرده و کمی سرخ شود. سپس رب گوجه را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی بپزد و بوی خامی آن گرفته شود . سس را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم .
در حین پخته شدن گوشت و سس ، پنیر پیتزا و ¼ پیمانه پنیر پارمژان را داخل یک کاسه متوسط ریخته و با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم . لازانیا ها را نیز از آب داغ خارج کرده و آب آن را می ریزیم .
¼ پیمانه از سس آماده شده را کف ظرف ریخته و پخش می کنیم . سپس 4 برگ لازانیا روی آن می چینیم . ⅓ از مخلوط پنیر را روی آن ریخته و سپس ⅓ از سس را روی آن می ریزیم . همین کار را با بقیه لازانیا ، پنیر و سس انجام می دهیم . در آخر روی آن پنیر موزارلا و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمژان را می ریزیم . لازانیا را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا روی آن طلائی شده و پنیرها آب شود . سپس آن را از فر خارج کرده و سرو می کنیم .
لازانیا با گوشت جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
لازانیا با گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .