جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

مربای گل | طرز تهیه مربای گل


مواد لازم برای مربای گل

گل (محمدی، رز) فرقی نمی کند 100 گرم
شکر 200 گرم
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری


مربای گل | طرز تهیه مربای گل


طرز تهیه مربای گل



ابتدا گلبرگ ها را پاک کرده و تمیز بشویید. سپس در یک شیشه تمیز بعد از اینکه کاملا گلبرگها خشک شدند یک لایه گل بریزید و سپس مقداری شکر. دوباره گل و بعد شکر و این کار را ادامه دهید تا شیشه پر شود درب شیشه را محکم ببندید و برای حدود یک هفته در پشت پنجره آشپزخونه مقابل نور خورشید قرار بدهید مربا در مقابل آفتاب خود به خود رسیده و جوش می زند و بعد از حدود یک هفته کاملا جا می افتد. بعد از این که از جا افتادن مربا مطمئن شدید یک قاشق آبلیمو به درون شیشه هدایت کرده و به هم بزنید. دور شیشه را بشویید و در جای خنک قرار دهید.(این مقدار آبلیمو برای این مقدار گل بود برای مقدار بیشتر اندازه ها را تغییر دهید)


مربای گل | طرز تهیه مربای گل

نکات تکمیلی در مورد مربای گل

مربای گل جزو مربا و کمپوت میباشد
مربای گل را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مربای گل ، طرز تهیه مربای گل


همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت عصرایرانسایت انصاف نیوزروزنامه شرقخبرگزاری اسپوتنیکسایت بیتوتهسایت مشرقخبرگزاری تحلیل بازارروزنامه آفتاب یزدخبرگزاری باشگاه خبرنگاران