دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
طرز تهیه مرغ خامه ای با طعم زعفران
مواد لازم مرغ خامه ای با طعم زعفران
ران مرغ بدون استخوان 800 گرم
خامه ½ پیمانه
ماست پر چرب 1/3 پیمانه
چاشنی ویندالو ¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی ¼ پیمانه
بادام هندی 1/3 پیمانه
کشمش ¼ پیمانه
برگ کاری تازه 12 عدد
پیاز 2 عدد
گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
روغن 1 قاشق سوپخوری
زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه مرغ خامه ای با طعم زعفران
ماهیچه های ران مرغ را به قطعات 4 سانتیمتری خرد کنید. پیازها را ریز خرد کنید.
ماست، چاشنی ویندالو، گرام ماسالا و زعفران را در کاسهای بزرگ از جنس شیشه یا سرامیک ترکیب کنید.
مرغها را داخل کاسه سس میاندازیم و میغلتانیم تا به مواد آغشته شوند. روی ظرف را با سلفون بپوشانید. برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا مواد به خورد گوشت مرغ برود و مرغ مزه دار شود.
روغن را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را افزوده و تا وقتی طلایی شود هم بزنید که حدود 5 دقیقه زمان میبرد.
مرغها را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید. شعله را کم کنید. اجازه دهید برای 5 دقیقه بجوشند. خامه را افزوده و تا وقتی که مرغها کاملاً پخته شوند و سس غلیظ شود، بگذارید مواد جوش بخورند که حدود 5 دقیقه طول میکشد. به میزان کافی نمک را اضافه کنید.
در همین حین 1 قاشق سوپخوری روغن را در تابهای بزرگ روی شعله کم داغ کنید. بادام هندی، کشمش و برگهای کاری را اضافه کنید. برای 1 تا 2 دقیقه یا تا وقتی بادام هندی ها طلایی شوند و کشمشها پف کنند، آنها را سرخ کنید.
کاری را به ظرف سرو منتقل کنید. برای سرو مخلوط بادام هندی را روی آن بریزید.
مرغ خامهای جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
مرغ خامهای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .