یکشنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۱ / 22 May, 2022
مجله ویستا
پاستا با سس سبز | طرز تهیه پاستا با سس سبز
مواد لازم پاستا با سس سبز

طرز تهیه پاستا با سس سبز

نکات تکمیلی در مورد پاستا
پاستا (از هر شکلی):600 گرم؛
روغن زیتون:150 میلی گرم؛
مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز):به میزان لازم؛
مغز گردو:50 گرم؛
نمک و فلفل:به میزان لازم؛
پنیر رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار):50 گرم.

پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در محفظه ویژه دستگاه مخلوط کن ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
سپس مغز گردو، نمک، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید. پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت دهید، در بشقاب بریزید و با سس تزیین کنید.

پاستا جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید