سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه جوجه چینی


مواد لازم :
آرد گندم:                  1 لیوان
آرد برنج:                   1/2لیوان
آرد ذرت:                   1/2 لیوان
بیکینگ پودر:               1 قاشق مرباخوری سرصاف
ماء الشعیر بدون طعم:  1 شیشه
سیب زمینی آبپز:         2 عدد
پیاز:                        2 عدد
سینه مرغ:                1 عدد کامل
نمک:                       به مقدار لازم
 

طرز تهیه :
آرد گندم، آرد برنج ، آرد ذرت ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس ماء الشعیر را کم کم به مخلوط اضافه کرده تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. بگذارید که خمیر، 2 ساعت بماند.
سینه مرغ را به شکل فیله در آورید. بعد فیله ها را در خمیری که تهیه کرده اید، به طور کامل بغلتانید تا هر دو طرف آن ها خمیری شود.
فیله ها را در روغن سرخ کنید. فقط باید مراقب باشید که فیله ها نسوزند، زیرا زود سرخ می شوند.
سیب زمینی های آبپز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش دهید و در خمیر فوق بغلتانید و بعد در روغن سرخ کنید.
استفاده از پیاز و سیب زمینی بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت دلخواه، می توانید از آن ها استفاده کنید.
این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ است و می توان آن را با سس گوجه فرنگی یا سس هزار جزیزه میل کرد.

نکات تکمیلی در مورد جوجه چینی

جوجه چینی جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
جوجه چینی را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه جوجه چینی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلخبرگزاری باشگاه خبرنگارانسایت فرادیدسایت اکوایرانخبرگزاری ایرناسایت خبرآنلاینسایت انتخابخبرگزاری ایلناسایت تابناکخبرگزاری تحلیل بازار