پنجشنبه, ۳۰ شهریور, ۱۴۰۲ / 21 September, 2023
ترشی کدو و پیاز | طرز تهیه ترشی کدو و پیاز
سرکه سیب 2 پیمانه
شکر قهوه ای ¾ 1 پیمانه
برگ بو 3 عدد
نمک 1 قاشق غذاخوری
آویشن خشک 1 قاشق چایخوری
کدو 900 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد کوچک
طرز تهیه ترشی کدو و پیاز
داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را می ریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود.
کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب می ریزیم. مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را می گذاریم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می کنیم.
به باور ایرانیها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید.
ترشی کدو و پیاز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
ترشی کدو و پیاز را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .