دوشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۱ / 23 May, 2022
مجله ویستا

چیکن ساتای | طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی


مواد لازم برای چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
 
2/3 پیمانه خامه ترش
دو قاشق غذاخوری ریحان تازه
1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
1 قاشق غذاخوری کره آب شده
یک قاشق چایخوری ادویه تایلندی
یک حبه سیر رنده شده
یک عدد آناناس تازه
روغن گیاهی
450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
دو پیمانه برنج پخته شده
فلفل قرمز تازه
 
 

چیکن ساتای | طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
 
طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
برای تهیه سس تایلندی، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه ها را به برش های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ ها را خرد کنید و آنها را به سیخ های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.
 

چیکن ساتای | طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی
نکات تکمیلی در مورد چیکن ساتای

چیکن ساتای جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
چیکن ساتای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

چیکن ساتای ، طرز تهیه چیکن ساتای تایلندی با آناناس کبابی


همچنین مشاهده کنید





سایت بیتوتهسایت عصرایرانسایت نمناکسایت دیدارنیوزسایت انتخابخبرگزاری تسنیمسایت ورزش سهسایت خبرآنلاینسایت تاپ نازسایت اقتصادنیوز