چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)


مواد لازم سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)


آب مرغ 1.5 لیتر
سینه  مرغ 2 عدد
گردو ½1 پیمانه
سیر 3 حبه
نان تست 2 برش
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 4 قاشق سوپ‎خوری
پیازچه 2 قاشق سوپ‎خوری
جعفری 2 قاشق سوپ‎خوری
پاپریکا 4 قاشق چای‎خوری
پودر فلفل قرمز چیلی 1 قاشق چای‎خوری
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه


طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)

طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)


    سینه مرغ را از وسط برش می‎زنیم.
    ظرف آب مرغ را بر روی شعله کم قرارداده سینه‎های مرغ را اضافه می‎کنیم. آب مرغ باید به‎طور کامل سینه‎ها را بپوشاند (در صورت لزوم کمی آب اضاقه می‎کنیم).
    سینه مرغ را همراه با آب مرغی که ادویه جات به آن اضافه شده و معطرشده، روی شعله کم قرار می دهیم تا آرام بپزد.
    در این بین روغن زیتون را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت پایین گذاشته و فلفل پاپریکا را اضافه می‎کنیم. هم می زنیم تا جایی که عطر فلفل بلند شود سپس از روی حرارت برمی داریم.
    نان را در تکه‎های درشت خرد کرده و در کاسه می‎ریزیم. با ملاقه حدود یک یا دو پیمانه از آب مرغ را برداشته و بر روی تکه‎های نان می‎ریزیم.
    گردو، سیر، پیازچه و جعفری را ریز می‎کنیم.
    نیم پیمانه از گردو را در یک کاسه جدا ریخته، پیازچه و 1 قاشق سوپ‎خوری از جعفری را به آن اضافه می‎کنیم.
    باقی‎مانده گردو را همراه با سیر، فلفل قرمز چیلی، حدود 1 قاشق چای‎خوری نمک، تکه‎های نان خیس خورده در آّب مرغ و باقی‎مانده جعفری در غذاساز  می‎ریزیم تا با هم ترکیب شوند. در انتها نمک آن را امتحان می‎کنیم.
    گوشت سینه پخته شده را به صورت باریک و نازک خرد می‎کنیم.
    مرغ خرد شده را به جعفری، پیازچه و گردویی که قبلا در کاسه ریخته بودیم  اضافه می کنیم.
    مخلوط بدست آمده از غذاساز  را در کاسه محتوی مرغ ریخته و آرام هم می‎زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. فلفل سیاه و آب لیمو (روش آب گیری لیمو ترش) را اضافه کرده و یکبار دیگر هم می‎زنیم.
 


طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)

نکات تکمیلی در مورد سالاد مرغ قفقازی

سالاد مرغ قفقازی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد مرغ قفقازی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد مرغ قفقازی (Circassian Chicken)


همچنین مشاهده کنید