شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۰ / 29 January, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو


مواد لازم اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو

نان ترتیلای مکزیکی یا نان پیتا 12 عدد
گوشت چرخ کرده 700 گرم
پیاز ریز خردشده ¼ پیاز بزرگ
فلفل قرمز خردشده ½ پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
کاهو و پنیر  به مقدار لازم


طرز تهیه اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو

طرز تهیه اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو


    داخل یک تابهٔ مناسب، مقدار کمی روغن می ریزیم و گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز خردشده، نمک و فلفل تفت می دهیم. گوشت را از تابه خارج می کنیم ولی مقداری از آب گوشت را که در تابه می ماند رها می کنیم.
    آرد و پودر فلفل قرمز را در تابه با آبِ گوشت مخلوط می کنیم تا مخلوط رب مانندی به دست آید. سه پیمانه آب به آن اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم و به صورت یکنواخت هم می زنیم. وقتی سس غلیظ شد، حرارت را کم می کنیم.
     ترتیلاها را در سس می پزیم تا نرم شوند، سپس آنها از سس خارج کرده و در بشقاب می گذاریم. روی هر ترتیلا را با گوشت و پنیر می پوشانیم و ترتیلای دیگری روی آن می گذاریم.(می توانید این کار را ادامه دهید تا به ارتفاع دلخواه تان برسید). در نهایت، سطح آخرین ترتیلا را با سس گوجه فرنگی، پنیر رنده شده و کاهوی ریز خردشده می پوشانیم.

 

نکات تکمیلی در مورد اِنچیلادای چند لایه

اِنچیلادای چند لایه جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
اِنچیلادای چند لایه را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو


همچنین مشاهده کنید






سایت مثلث آنلاینسایت فراروسایت تابناکروزنامه همشهریروزنامه شهروندخبرگزاری مهرسایت تاپ نازسایت اقتصادنیوزروزنامه تعادلروزنامه شرق