چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا
سس تاباسکوی | طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی
مواد لازم برای سس تاباسکوی خانگی
طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی
فلفل قرمز 450 گرم
سرکه سفید 2 پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس تاباسکوی خانگی
فلفل ها و سرکه را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت گذاشته و مخلوط می کنیم. نمک را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت مخلوط می کنیم.
سس را از روی حرارت برمی داریم و آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس آن را داخل بلندر یا دستگاه غذاساز می ریزیم و هم می زنیم تا به حالت پوره ای و سس در آید. سپس آن را داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.
سس تاباسکوی جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید