جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

بستنی سرخ شده | طرز تهیه بستنی سرخ شده


مواد لازم بستنی سرخ شده



بستنی وانیلی 450 گرم
کورن فلکس صبحانه 3 پیمانه
روغن 2 پیمانه
پودر نارگیل 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری

 


بستنی سرخ شده | طرز تهیه بستنی سرخ شده


طرز تهیه بستنی سرخ شده



    بستنی را با قاشق اسکوپ به شکل 8 توپ در بیاورید که هر کدام به اندازه نیم پیمانه باشند. آنها را روی سینی قرار داده و برای حدود 1 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
    در ظرف کم عمقی کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل (گردو، بادام، بادام زمینی یا بیسکوییت هر کدام که مایل هستید.) را نیز اضافه کنید.
    در ظرف دیگری، سفیده های تخم مرغ (به‮جای 2 عدد تخم مرغ می‮توانید از 3 عدد سفیده تخم مرغ استفاده کنید) را هم بزنید تا کف کنند.
    توپ‮های بستنی را اول در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند. اگر لازم است این کار را تکرار کنید.
    توپهای بستنی کاور شده با کورنفلکس و اجیل خردشده را حدود 3 ساعت فریز کنید تا کاملا سفت شوند.
    در تابه ‮یا قابلمه ای کوچک مقدار زیادی روغن را حرارت دهید تا دمای آن به 091 درجه سانتی‮گراد برسد. مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که توهای بستنی کاملا در آن غوطه ور شوند.
    توپهای بستنی را از فریزر خارج کرده و بلافاصله بصوت تک تک داخل قابلمه پر از روغن داغ بیندازید و برای چند دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
    روغن آنها را سریع با حوله کاغذی بگیرید و سروشان کنید.
    در زمان سرو توپهای ترد و کرانچی را با قاشق بشکنید تا به بستنی کمی نرم شده برسید.
    با تهیه بستنی سوخاری آسان، اعضای خانواده را شگفت زده می کنید.
 


بستنی سرخ شده | طرز تهیه بستنی سرخ شده

نکات تکمیلی در مورد بستنی سرخ شده

بستنی سرخ شده جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
بستنی سرخ شده را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده


همچنین مشاهده کنید





روزنامه توسعه ایرانیخبرگزاری مهرسایت بیتوتهسایت دیپلماسی ایرانیسایت رویداد 24خبرگزاری تسنیمسایت اعتماد آنلاینروزنامه ابتکارروزنامه ایرانسایت فرادید