چهارشنبه, ۸ آذر, ۱۴۰۲ / 29 November, 2023
طرز تهیه کیک ماکارونی با پنیر بلوچیز
مواد لازم کیک ماکارونی
ماکارونی رشته ای 300 گرم
برگ اسفناج 150 گرم
گوجه خشک 140 گرم
بلوچیز 60 گرم
پنیر چدار رنده شده 60 گرم
کره 30 گرم
خامه 600 میلی لیتر
برگ مریم گلی 5 برگ
تخم مرغ 4 عدد
پرک فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه کیک ماکارونی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم نمایید.
در یک قابلمه بزرگ آب و کمی نمک را مخلوط کرده و جوش بیاورید.
پس از جوش آمدن ماکارونی را داخل آن ریخته 6 تا 8 دقیقه اجازه دهید تا نرم شود. در این بین با چنگال آن را چندبار مخلوط کنید که به هم نچسبند.
خامه، تخم مرغها و مقداری نمک و فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط نمایید و خوب هم بزنید.
سپس پنیر چدار رنده شده، بلوچیز، برگ اسفناج خرد شده، پرک فلفل چیلی، گوجه خشک خرد شده و اسپاگتی پخته شده را اضافه نمایید و به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد با هم مخلوط شوند.
در یک ظرف مخصوص فر با قطر 25 سانتیمتر کره را آب کنید و کف و دیوارههای ظرف را با کره چرب نمایید.
مخلوط ماکارونی را در آن بریزید و ظرف را تکان دهید تا مخلوط به شکل یکنواختی در قالب قرار بگیرد.
ظرف را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که روی کیک ترد شود در فر قرار دهید.
کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم قرار داده و برگهای مریم گلی را داخل آن بیندازید تا بوی آن بلند شود.
سپس با دسته قاشق داخل کیک سوراخ هایی ایجاد نمایید و آنها را با برگهای مریم گلی و روغن زیتون و پر کنید تا داخل کیک نرم و خوش عطر شود. درون این سوراخ ها را می توانید با مقداری پنیر هم پر کنید.
15 دقیقه دیگر ماکارونی قالبی را داخل فر بگذارید تا ته دیگ ترد و خوشمزه ای داشته باشید.
وقتی قالب را از فر بیرون آوردید اجازه دهید تا به مدت چند دقیقه خنک شود. سپس کیک اسپاگتی را بیرون آورید و آن را برش بزنید. می توانید این غذا را با سالاد سرو نمایید.
کیک ماکارونی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کیک ماکارونی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .