یکشنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۱ / 3 July, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ


طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ

وعده غذایی:ناهار  شام زمان پخت :70 دقیقه

 زمان آماده سازی مواد:0دقیقه
مناسب برای 12 نفر
 
مواد لازم
بادمجان :٣ عدد
پنیر خامه ای :3 قاشق غذاخوری
پنیر گرویر :یک قاشق غذاخوری
پنیر چدار :١٠٠ گرم
سینه مرغ :یک عدد
ریحان تازه خرد شده :٢ قاشق غذاخوری
تخم مرغ :٢ عدد
پودر سوخاری :به مقدار لازم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 

طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ
 
 
طرز تهیه:
بادمجان ها را به ورقه های نازک با ضخامت تقریباً نیم سانت ببرید. کمی روغن به دو طرف ورقه های بادمجان بزنید، در فر یا تابه دربسته بگذارید تا بپزد.
سینه مرغ را پس از پختن به قطعات کوچک خرد کنید. ریحان، نمک، فلفل و پنیر (اگه از این پنیرا ندارید می تونید پنیر پیتزا و کمی پنیر سفید استفاده کنید) را به سینه مرغ اضافه کنید.
از مخلوط مرغ و پنیر مقدار روی ورقه بادمجان بگذارید و رول کنید. تخم مرغ را با چنگال بزنید، رولت ها را یکی یکی اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
همین کار را دوباره انجام بدهید به این ترتیب ٢ لایه پودر سوخاری اطراف هر رولت ایجاد می شود.
در تابه ای روغن بریزید تا گرم شود و رولت ها را در آن سرخ کنید، پس از اینکه رولت ها سرخ شدن آن ها را روی دستمال آشپزخونه یا کاغذهای مخصوص جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن ها تا حد امکان جذب شود.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه رولت بادمجان

طرز تهیه رولت بادمجان جزو خوراک - مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 10 دقیقه میباشد .
طرز تهیه رولت بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رولت بادمجان با مرغ


همچنین مشاهده کنید





سایت تجارت نیوزسایت برترینهاخبرگزاری فارسروزنامه دنیای اقتصادروزنامه شرقروزنامه ایرانسایت مجله شبکهسایت فراروسایت عصرایرانخبرگزاری اسپوتنیک