پنجشنبه, ۶ مهر, ۱۴۰۲ / 28 September, 2023
پاستا با گوجه | طرز تهیه پاستا با گوجه و نخود فرنگی
پاستا 500 گرم
نخود فرنگی ½1 پیمانه
پنیر پارمزان ¼ پیمانه
پنیر رومانو ¼ پیمانه
سیر 2 حبه
پیاز 3 عدد
هویج 1 عدد
رب گوجه فرنگی 5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون بکر 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه 1 قاشق چایخوری
جعفری خشک شده 1 قاشق چایخوری
مرزه خشک شده 1 قاشق چایخوری
آویشن ½ قاشق چایخوری
در یک قابلمه بزرگ نمک و آب را بریزید و اجازه دهید تا به حالت جوش دربیاید.
پاستا را اضافه کنید و صبر کنید تا نرم شود. مدت زمان لازم برای نرم شدن پاستا 8 تا 10 دقیقه است. در این مدت 2 تا 3 بار پاستاها را در آب جوش هم بزنید.
بعد از هشت دقیقه پاستاها را آبکش کنید دو پیمانه از آب پاستا را کنار بگذارید.
پیاز، سیر و هویج را خرد کنید.
یک تابه نسوز بزرگ را روی حرارت متوسط داغ کنید. روغن، پیاز، هویج، نمک و فلفل قرمز را در تابه بریزید. آنقدر تفت دهید تا نرم شوند. سپس سیر را اضافه کنید و برای 1 دقیقه تفت دهید، حدود 8 دقیقه زمان برای تفت دادن کافی است.
رب گوجهفرنگی و ½ پیمانه آب گرم پاستا را هم به این ترکیب اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا رب گوجهفرنگی حسابی به خورد بقیه مواد برود و یک سس درست شود.
پاستای آبکش شده، مرزه، آویشن و جعفری خشک را هم به تابه بیفزایید.
و در آخر نخودفرنگی را اضافه کنید و پاستا را با سس مخلوط کنید. حدود 5 تا 10 دقیقه شعله را کم کنید تا سس به خورد پاستا برود. اگر احساس کردید که سس غلیظ است کمی از آب پاستا به تابه اضافه کنید.
پاستا با سس را داخل ظرف مناسب سرو ریخته و پنیرها را بر روی آن بریزید و گرم سرو کنید.
پاستا با گوجه جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پاستا با گوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .