دوشنبه, ۲۰ آذر, ۱۴۰۲ / 11 December, 2023
مجله ویستا
میگو کنجدی | طرز تهیه میگو کنجدی
مواد لازم برای میگو کنجدی

طرز تهیه میگو کنجدی

نکات تکمیلی در مورد میگو کنجدی
میگوی پاک شده :550 گرم
سس سویا :4 قاشق غذاخوری
سرکه انگور قرمز :4 قاشق غذاخوری
کنجد :¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی :کمی برای سرخ کردن

میگوها را تمیز کنید. اگر میگوهایتان بزرگ باشد 24 عدد میگو حدودا 550 گرم می شود.
در هر سیخ چوبی به ارتفاع 15 سانتی متر، 3 عدد میگو قرار دهید. اگر میگوها بزرگ هستند باید هم سر و هم دم آنها را در سیخ بکنید ولی اگر کوچک هستند می توانید تعداد بیشتری میگو را در یک سیخ بکنید.
در یک کاسه گود سس سویا و سرکه را با هم مخلوط نمایید و کنجد را در یک بشقاب جدا بریزید.
هر سیخ چوبی را ابتدا در مخلوط سرکه بزنید و بعد در کنجد بغلتانید.
در یک تابه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس هر سمت از سیخ های میگو را تقریباً به مدت 3 دقیقه در آن سرخ کنید تا زمانی که رنگ میگوها طلایی شود.
آنها را در بشقابی قرار دهید.
بقیه مخلوط سرکه و سویا سس را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. (حدود 15 ثانیه)
سس آماده شده را روی میگوها بریزید و آنها را سرو کنید.

میگو کنجدی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میگو کنجدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید