سه شنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۱ / 5 July, 2022
مجله ویستا

میگو کنجدی | طرز تهیه میگو کنجدی


 مواد لازم برای میگو کنجدی
 
میگوی پاک شده :550 گرم
سس سویا :4 قاشق غذاخوری
سرکه انگور قرمز :4 قاشق غذاخوری
کنجد :¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی :کمی برای سرخ کردن
 
 

میگو کنجدی | طرز تهیه میگو کنجدی
 
 
طرز تهیه میگو کنجدی
 
میگوها را تمیز کنید. اگر میگوهایتان بزرگ باشد 24 عدد میگو حدودا 550 گرم می شود.
در هر سیخ چوبی به ارتفاع 15 سانتی متر، 3 عدد میگو قرار دهید. اگر میگوها بزرگ هستند باید هم سر و هم دم آنها را در سیخ بکنید ولی اگر کوچک هستند می توانید تعداد بیشتری میگو را در یک سیخ بکنید.
در یک کاسه گود سس سویا و سرکه را با هم مخلوط نمایید و کنجد را در یک بشقاب جدا بریزید.
هر سیخ چوبی را ابتدا در مخلوط سرکه بزنید و بعد در کنجد بغلتانید.
در یک تابه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس هر سمت از سیخ های میگو را تقریباً به مدت 3 دقیقه در آن سرخ کنید تا زمانی که رنگ میگوها طلایی شود.
آنها را در بشقابی قرار دهید.
بقیه مخلوط سرکه و سویا سس را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. (حدود 15 ثانیه)
سس آماده شده را روی میگوها بریزید و آنها را سرو کنید. 
 

میگو کنجدی | طرز تهیه میگو کنجدی
نکات تکمیلی در مورد میگو کنجدی

میگو کنجدی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
میگو کنجدی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

میگو کنجدی ، طرز تهیه میگو کنجدی


همچنین مشاهده کنید





روزنامه تعادلسایت اعتماد آنلاینسایت دیجیاتوسایت اکوایرانسایت نامه نیوزسایت عصرایرانخبرگزاری باشگاه خبرنگارانخبرگزاری تحلیل بازارسایت دیپلماسی ایرانیروزنامه همشهری