جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

مربای توت فرنگی | طرز تهیه مربای توت فرنگی


مواد لازم برای مربای توت فرنگی


توت فرنگی ریز و سفت و رسیده یک کیلوگرم
شکر یک کیلوگرم
وانیل یک قاشق چای خوری (در صورت تمایل)


مربای توت فرنگی | طرز تهیه مربای توت فرنگی


طرز تهیه مربای توت فرنگی

پس از آنکه دم توت فرنگی ها را جدا کردید و آنها را خوب شستید، توت فرنگی ها را داخل قابلمه ای که بهتر است لعابی باشد بریزید، لابه لای آنها شکر بپاشید و حدود 8 الی 9 ساعت بگذارید تا توت فرنگی ها به اصطلاح آب بیندازند. سپس قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید. هنگام جوشیدن، کفی روی سطح مربا ایجاد می شود که بهتر است آن را یکی دوبار بگیرید. در صورتی که مایل هستید طعم وانیل نیز در مربای شما باشد حالا هنگام اضافه کردن وانیل است. وقتی که شربت مربا قوام آمد، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید. برای آماده شدن مربای توت فرنگی، به حدود نیم ساعت زمان نیاز است؛ هر چه این مدت طولانی تر شود، مربا تیره رنگ تر می شود.


مربای توت فرنگی | طرز تهیه مربای توت فرنگی

نکات تکمیلی در مورد مربای توت فرنگی

مربای توت فرنگی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
مربای توت فرنگی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای توت فرنگی ، طرز تهیه مربای توت فرنگی


همچنین مشاهده کنید





سایت فراروسایت فرادیدسایت اقتصادنیوزسایت الفسایت ارانیکوسایت نامه نیوزروزنامه تعادلسایت تاپ نازخبرگزاری مهرخبرگزاری باشگاه خبرنگاران