شنبه, ۱ مهر, ۱۴۰۲ / 23 September, 2023
مجله ویستا
گنوچی | طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا
مواد لازم برای گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

طرز تهیه گنوچی سیب زمینی با ریکوتا و مارینارا

نکات تکمیلی در مورد گنوچی
گنوچی سیب زمینی1 پیمانه
سس مارینارا3 پیمانه
پنیر ریکوتا1 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده

در این دستور از گنوچی های از قبل پخته شده استفاده می شود.
منقل را داغ کنید. گنوچی ها را به 4 سینی 220 گرمی تقسیم کنید یا روی سینی مربعی شکل 20 سانتی متری بگذارید. با نمک و فلفل مزه دارش کنید. سپس روی آن سس مارینارا و پنیر ریکوتا بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید؛ 3 تا 5 دقیقه روی منقل بگذارید تا روی آن قهوه ای شود سپس آن را برگردانید.

گنوچی جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5 دقیقه میباشد .
گنوچی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید