دوشنبه, ۱۳ آذر, ۱۴۰۲ / 4 December, 2023
طرز تهیه کالزونه اروپایی
طرز تهیه کالزون
وعده غذایی:شام و نهار
زمان پخت :15 دقیقه
نوع غذا:لقمه ها زمان آماده سازی مواد:60دقیقه
مناسب برای 6 نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا یا پیراشکی :یک بسته
آرد :مقداری ( برای جلوگیری از چسبندگی خمیر)
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
قارچ :500 گرم
سیر خرد شده :4 حبه
آویشن :یک قاشق مرباخوری
کره :50 گرم
نمک، فلفل :به میزان لازم
سس گوجه فرنگی :یک پیمانه
اسفناج :300 گرم
پنیرموزارلا :200 گرم
طرز تهیه:
فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
روغن زیتون را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. قارچ را خرد کنید و آن را درون روغن زیتون بریزید و تفت دهید.
آویشن و سیر را اضافه کنید؛ آنقدر تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند. سپس کره را اضافه کنید و بگذارید تا ذوب شود. پس از آن با نمک و فلفل سیاه آن را مزه دار کنید.
سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. اسفناج را نیز اضافه کرده وبگذارید تا کاملاً بپزد.
کف 2 عدد ظرف فر را کمی آرد بپاشید و کنار گذارید. خمیر پیتزا یا پیراشکی آماده شده را به 4 بخش مساوی تقسیم کنید. روی یک سطح صاف و تمیز، خمیر ها را با وردنه صاف کنید به طوری که قطر هر یک 3 میلیمتر شود.
مخلوط اسفناج و قارچ را روی خمیرهای پهن شده بریزید و سپس آنها را بپیچید. آنها را روی سینی فر که آماده کرده ایم چیده و به مدت حدوداً 10 الی 15 دقیقه روی طبقه پایین فر داغ قرار داده تا روی آن طلائی رنگ شود. سپس آن را از فرخارج کنید.
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه کالزونهطرز تهیه کالزونه جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
طرز تهیه کالزونه را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .