چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه کِرم فِرش(Crème fraiche)


مواد لازم کِرم فِرش(Crème fraiche)

خامه زده شده غلیظ  یک پیمانه

باترمیلک  1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کِرم فِرش(Crème fraiche)

    یک قابلمه متوسط حاوی خامه زده شده را برروی اجاق با حرارت پایین  قرار می دهیم تا به حرارت 40 درجه سانتی گراد برسد.
    حال از روی حرارت برداشته و باترمیلک را درون آن ریخته و هم می زنیم. بجای باترمیلک می توانید از دوغ غلیظ و شیرین  استفاده کنید.
    خامه حاصل شده را به یک کاسه بزرگ منتقل نموده و اجازه می دهیم تا در یک مکان گرم برای مدتی بماند. روی کاسه را با یک نایلون بصورت آزاد، می پوشانیم تا اینکه پس از مدتی غلیظ شده در حدی که به حالت نیمه مایع در آید.


طرز تهیه کِرم فِرش(Crème fraiche)


     هر 6 تا 8 ساعت آن را هم زده و می چشیم. این روند معمولاً بین 24 تا 36 ساعت بطول خواهد انجامید، که حرارت اطاق شما آن را مشخص می نماید.
    کرم فرش زمانی آماده می باشد، که غلیظ شده باشد و طعم آن کمی به ترشی بزند. قبل از استفاده، کرم فرش را داخل یخچال برای چند ساعت قرار دهید. کرم فرش را می توانید به مدت 10 روز در یخچال نگهداری نمایید.

    در اغلب سس ها با از دست دادن حرارت یا قرار گرفتن در مجاورت هوا، روی سس یک لایه پوسته خشک ایجاد می شود. این سس از این قابلیت برخوردار است که در مجاورت هوا هم ظاهر اولیه خود را حفظ می کند و روی آن خشک نمی شود.
 


طرز تهیه کِرم فِرش(Crème fraiche)

نکات تکمیلی در مورد کِرم فِرش(Crème fraiche)

کِرم فِرش(Crème fraiche) جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
کِرم فِرش(Crème fraiche) را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کِرم فِرش(Crème fraiche)


همچنین مشاهده کنید





روزنامه همشهریسایت انتخابروزنامه شهروندسایت فرادیدخبرگزاری مهرسایت ورزش سهسایت اکوایرانسایت تابناکسایت الفخبرگزاری ایرنا