چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

کمپوت انجیر | طرز تهیه کمپوت انجیر


مواد لازم کمپوت انجیر


لیمو ترش متوسط 1عدد
گلاب یک چهارم پیمانه
آب یک ونیم پیمانه
عسل نصف پیمانه
ساقه دارچین 2 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
انجیر تازه متوسط نیم کیلو
گلابی سفت متوسط 2 عدد


کمپوت انجیر | طرز تهیه کمپوت انجیر


طرز تهیه کمپوت انجیر

1 - با استفاده از یک چاقوی پوست کن ، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقه های پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید . پوست خلال شده ، گلاب ، آب عسل ، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت 10 دقیقه بدون سرپوش بجوشانید.

2 - گلابی ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید . سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت 5 دقیقه بپزید تا میوه ها نرم و پخته شوند. ساقه های دارچین را دور انداخته و میوه های پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید . در صورت تمایل می توانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید .


کمپوت انجیر | طرز تهیه کمپوت انجیر

نکات تکمیلی در مورد کمپوت انجیر

کمپوت انجیر جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کمپوت انجیر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

کمپوت انجیر ، طرز تهیه کمپوت انجیر


همچنین مشاهده کنید