شنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 21 May, 2022
مجله ویستا

مربای کیوی | طرز تهیه مربای کیوی


مواد لازم برای مربای کیوی

3 کیلو کیوی تقریباً رسیده و سفت

5/2 تا 3 کیلو شکر

3 لیوان آب

یک سوم قاشق چایخوری وانیل


مربای کیوی | طرز تهیه مربای کیوی



طرز تهیه مربای کیوی



کیوی ها را شسته و پوست آنها را خیلی نازک برمی داریم و هر یک را به قطر یک سانتی متر برش می زنیم. شکر و آب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و می گذاریم بجوشد تا شربت غلیظ شود. سپس می گذاریم خنک شود. کیوی ها را در شربت خنک شده قرار می دهیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارد و بعد از جوش آمدن20- 25 دقیقه کافی است. شربت آن را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم. بعد از یکی دو جوش دیگر، ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود. سپس آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

یادآوری:در صورت تمایل می توانید برای خوش رنگ شدن این مربا، 2 قطره رنگ سبز مجاز خوراکی به آن اضافه کنید.


مربای کیوی | طرز تهیه مربای کیوی

نکات تکمیلی در مورد مربای کیوی

مربای کیوی جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
مربای کیوی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای کیوی ، طرز تهیه مربای کیوی


همچنین مشاهده کنید





سایر منابعسایت مجله شبکهسایت الفروزنامه دنیای اقتصادسایت سلام نوسایت آفتاب نیوزخبرگزاری ایسناخبرگزاری فارسروزنامه همشهریسایت دیدبان ایران