جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا

تارت اسفناج | طرز تهیه تارت اسفناج


مواد لازم برای تارت اسفناج
 
 1 کیلوگرم اسفناج
1 عددپیاز
3 عددتخم مرغ
100 گرم پنیر فتا
120 سی سی شیر
2 لیوان آرد
2 قاشق سوپ خوری روغن
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
به میزان لازم نمک و فلفل
 

تارت اسفناج | طرز تهیه تارت اسفناج
 
طرز تهیه تارت اسفناج
 
اسفناج و پیاز را در روغن کمی تفت دهید تا نرم شود. سپس بگذارید کمی خنک شود و در کاسه ای اسفناج و پیاز را ریخته و 2 عدد تخم مرغ را اضافه کنید. سپس پنیر سفید، شیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تمام مواد آرد، تخم مرغ، روغن مایع، ماست، نمک و بیکینگ پودر را با هم در کاسه ای مخلوط کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آیدمواد را در ظرف تارت پهن کنید و از مواد اسفناج آماده شده رویش بریزید و پنیر پیتزا را در آخر نیز روی مواد اضافه کنید، سپس نوارهایی از خمیر های باقیمانده درست کرده و روی تارت بگذارید و تزیین کنید و روی کل تارت تزیین شده زرده تخم مرغ زده و در فر بپزید.
 

تارت اسفناج | طرز تهیه تارت اسفناج
 
نکات تکمیلی در مورد تارت اسفناج

تارت اسفناج جزو پیش غذا - پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
تارت اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تارت اسفناج ، طرز تهیه تارت اسفناج


همچنین مشاهده کنید





سایت سلام نوسایت خبرآنلاینسایت مثلث آنلاینروزنامه ایرانسایت تاپ نازسایت الفسایت دیپلماسی ایرانیسایت عصرایرانسایت رویداد 24روزنامه آفتاب یزد