چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۱ / 18 May, 2022
مجله ویستا

طرز تهیه بادمجان مکزیکی


مواد لازم برای بادمجان مکزیکی

10 عددبادمجان

4 عددگوجه فرنگی
300 گرم گوشت چرخ شده
1 عددپیاز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
به میزان لازم پنیر پیتزا
به میزان لازم نمک
به میزان لازم ادویه
به میزان لازم فلفل
 

طرز تهیه بادمجان مکزیکی
 
طرز تهیه بادمجان مکزیکی
بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده سرخ کنید و رب را به آن بیافزایید.در کف ظرف پیرکس یا مخصوص فر کمی روغن بزنید. بادمجان ها را در کف بچینید و سپس یک لایه مواد گوشتی و یک لایه گوجه حلقه ای شده پچینید. به این ترتیب تا آخر مواد این کار را ادامه دهید. در نهایت یک لایه پنیر پیتزا ریخته و در فر بگذارید تا کمی برشته شود.
 
نکات تکمیلی در مورد بادمجان مکزیکی

بادمجان مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بادمجان مکزیکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بادمجان مکزیکی


همچنین مشاهده کنید





سایت بیتوتهخبرگزاری اسپوتنیکسایت برترینهاسایت همشهری‌آنلاینروزنامه آفتاب یزدسایت نمناکسایت ساعدنیوزخبرگزاری ایلناسایت مثلث آنلاینسایت مشرق