شنبه, ۱۱ آذر, ۱۴۰۲ / 2 December, 2023
مجله ویستا
طرز تهیه بادمجان مکزیکی
مواد لازم برای بادمجان مکزیکی

طرز تهیه بادمجان مکزیکی نکات تکمیلی در مورد بادمجان مکزیکی
10 عددبادمجان
4 عددگوجه فرنگی
300 گرم گوشت چرخ شده
1 عددپیاز
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
به میزان لازم پنیر پیتزا
به میزان لازم نمک
به میزان لازم ادویه
به میزان لازم فلفل

بادمجان ها را پوست گرفته و سرخ کنید و کنار بگذارید.پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده سرخ کنید و رب را به آن بیافزایید.در کف ظرف پیرکس یا مخصوص فر کمی روغن بزنید. بادمجان ها را در کف بچینید و سپس یک لایه مواد گوشتی و یک لایه گوجه حلقه ای شده پچینید. به این ترتیب تا آخر مواد این کار را ادامه دهید. در نهایت یک لایه پنیر پیتزا ریخته و در فر بگذارید تا کمی برشته شود.
بادمجان مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بادمجان مکزیکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید